Serviciile Noastre

Serviciile Complete Ale Agentiei Noastre Digitale

Altii le externalizeaza. Noi le facem intern, in Bucuresti.
Search Engine Optimization
Search Engine Optimization

SEO inseamna atat de mult... pentru cine a platit AdWords atat de scump si ineficient.

Local SEO
Local SEO

Of, ai un business local. Nu are rost sa irosesti bani pentru vizitatori care nu te vor vizita niciodata. Aici, sunt niste secrete... si noi le-am descoperit.

Social Media Marketing
Social Media Marketing

Nu mai este ce a fost candva. Totul se schimba foarte rapid. Unele companii au succes, altele nu pentru ca nu se preteaza pentru toata lumea.

Email Marketing
Email Marketing

Aveti grija pe cine alegeti pentru astfel de campanii. De obicei va veti alege cu penalizare pe multi ani pentru spam. Astazi veti simti repercursiuni.

Pay Per Click Management
Pay Per Click Management

Orice campanie trebuie optimizata de profesionisti. De obicei banii sunt risipiti de cei care liciteaza pretul cat mai mare. Mare greseala!

Local Search Strategy
Asa cum spuneam, strategia de SEO locala difera de cea nationala. Este facuta in mod profesionist de doar 4 firme in Romania. Noi suntem #1.
Paid Search Advertising
Publicitatea platita este cea mai rapida forma de publicitate. Nu este cea mai ieftina dar este rapida. Doar ca este limitata de buget.
Maps Search
A fi prezent pe Harta Business a lui Google trebuie facut in mod profesionist. Este parte a strategiei de SEO.
Custom Website Design
Designul nu este doar ceea ce se vede sau se simte. Este ceea ce functioneaza si aduce rezultate. Este o stiinta in spatele conceperii unui design.
Link Building & Content
Continutul este scris de CopyWritteri. Va fi original, coerent si foarte bine scris. Link buildingul insa este un secret profesional.
Custom Email Design
Ok, emailurile tale sunt urate. De la semnatura electronica pana la newslettere, totul este neatractiv, asa-i? Asta trebuie sa se schimbe.

Despre Serviciile Complete Ale Agentiei Noastre

Ne ghidam dupa doua principii in munca noastra. Sunt atat de puternic intiparite in mintea noastra incat ne definesc ca si profesionisti.

Dacă toţi banii mei ar fi 20 de dolari, de 2 dolari aş cumpăra creioane şi de 18 dolari aş face publicitate la ele. Henry Ford

Oportunitatea e pierdută de majoritatea oamenilor pentru că e imbrăcată în salopetă și arată ca munca. Thomas Edison