Reinstalare sisteme de operare (Windows, Linux, Mac)

Reinstalare sisteme de operare (Windows, Linux, Mac)

Reinstalare sisteme de operare (Windows, Linux, Mac)

Te confrunti cu lentoarea sistemului de operare? Computerele tale dau eroare dupa eroare? Te temi ca vei pierde date esentiale? Contacteaza-ne înainte de a se produce fatalitatea! Reinstalam totul de la zero si vei simti cum activitatea ta capata un suflu nou.

Haosul sistemului tau de operare se reflecta atât în nivelul de performanta al companiei, cât si în starea de spirit a angajatilor.

Când aveti nevoie de re/instalare Windows?
Calculatorul meu este nou si nu are Windows instalat. Ce fac?

Când calculatorul este nou si vine cu sistem de operare Linux sau Free Dos, trebuie sa instalati o versiune de Windows. Aceasta poate veni împreuna cu calculatorul sau se poate achizitiona, separat, o licenta. Pentru detalii, contactati-ne!

Am Windows instalat, dar calculatorul meu nu mai merge bine! Ce se întâmpla?

Atunci când calculatorul dumneavoastra:

  • lucreaza foarte lent;
  • raspunsurile la comenzi se realizeaza foarte greu;
  • primiti erori frecvente de la sistemul de operare sau de la programele pe care le rulati (mesaje de eroare despre functionarea defectuoasa a programului, ecran albastru etc.)
  • aplicatiile (programele pe care le rulati) se blocheaza, se închid singure sau este necesara închiderea lor din Task Manager pentru a debloca sistemul;
  • pornirea si oprirea calculatorului dureaza nejustificat de mult (nu se efectueaza update-uri ale unor programe sau ale sistemului de operare, scanari etc.), trebuie sa reinstalati sistemul de operare.

Calculatorul meu a avut virusi, am efectuat devirusare, dar sistemul merge în continuare greu. Ce fac?

În urma unei infectari masive cu virusi, poate fi necesara, pe lânga devirusarea calculatorului si reinstalarea sistemului de operare.