Backup periodic al fisierelor

Backup periodic al fisierelor

Backup periodic al fisierelor

În traducere libera, backup înseamna ca reteaua ta informatica are în spate un sistem de gestiune a datelor, menit sa stocheaza, pentru fiecare fisier creat, pâna la 33 de copii de siguranta. Investeste, deci, în banca ta de date!

V-ati întrebat vreodata ce s-ar întâmpla daca v-ati pierde memoria?
Eu nici nu vreau sa ma gândesc! Sa ai Alzheimer, este cumplit! Computerele noastre sunt supuse aceluiasi risc, însa probabilitatea de pierdere a datelor de pe hard este mult mai mare decât aceea pe care o prezinta creierul uman.

Cum ar fi daca:
o fluctuatie de tensiune din reteaua electrica ti-ar praji calculatorul cu tot cu datele de pe el?
în dimineata urmatoare, dupa ce deschizi usa biroului, descoperi ca s-a dat o spargere, iar computerele tale nu mai exista?
îti uiti laptopul pe bancheta din spatele autoturismului personal si cineva ti-l “subtilizeaza” cu fisiere pretioase cu tot ?
datele de pe server sunt sterse din greseala de un angajat debutant?
inspiri un hacker curios si pus pe treaba, care face curatenie prin baza ta de date?
te pricopsesti cu un virus avid de informatie relevanta, care te executa cât ai clipi?
biroul tau este înghitit cu tot cu echipamentul IT de flacarile nemiloase declansate de un scurt-circuit?
apelezi la garantie si-ti trimiti laptop-ul sau PC-ul defect la reparat într-o alta localitate, pentru câteva saptamâni, timp în care spui adio datelor de pe hard ?
Sunt convins ca, din clipa aceea, viata ta s-ar schimba dramatic. Noi avem antidotul pentru fiecare dintre aceste situatii: un serviciu de backup performant si la îndemâna. Din pacate, cei mai multi utilizatori de computer apeleaza la serviciile de backup abia atunci când fatalitatea s-a produs deja.

Nu-ti abandona fisierele în voia sortii! Comanda-ne un serviciu de backup!