Testimoniale

Lucrez cu ei de 7 ani. Daca le platesc factura lunara de 7 ani inseamna ca am motive, nu? In 2010 aveam cifrea de afaceri de 100.000 euro. Anul trecut am avut 8 milioane de euro. Cu totii am contribuit.
Niculescu Cristian
Niculescu Cristian
CEO - Thermosystem Corporation
Am crescut impreuna cu ei cea mai frumoasa clinica Oftalmologica din Romania - Clinica Oftalmestet. Mi-au fost recomandati dupa ce am luat mai intai teapa cu altii. Pe ENUE ii recomand calduros.
Schmitzer Gheorghe
Schmitzer Gheorghe
Manager - Oftalmestet
Mihai Niculae
Suntem lideri de piata pe SEO cu tot ce inseamna fabrica de jucarii, jucarii din lemn. Avem parte de o promovare care ne-a adus anul trecut solicitari de comenzi in valoare de 3 milioane de euro.
Mihai Niculae
General Manager - Asociatia Lemniko
Intr-adevar pot spune acum, dupa 4 firme de SEO incercate in 5 ani ca am gasit in sfarsit o firma care chiar se pricepe si asta se vede direct in cifra de afaceri.
Ionescu Florentin
Ionescu Florentin
CEO
Sunt extrem de incantat de colaborare si vi-i recomand fara ezitare. Sunt buni de tot!
Catalin Botezatu
Catalin Botezatu
Director General
“ENUE ne aminteşte de un citat: “Challenges are what make life interesting; overcoming them is what makes it meaningful”. Admitem la voi atitudinea de “Yes, we can” şi echilibrul de a imprima felul acesta de a gândi şi oamenilor cu care interacţionezi”
Lucian Iordache
Lucian Iordache
“Apreciez per total la ENUE faptul ca vorbiti argumentat si va tineti de cuvant (cam fac tot ce promit). Sper intr-o colaborare cel putin la fel de buna ca pana in momentul de fata”
Matei Ioana Lavinia
Matei Ioana Lavinia
Am ales sa lucram cu ENUE in urma unei analize amanuntite, dar si datorita recomandarilor excelente primite de la companii din Romania care desfasoara proiecte cu ENUE. Colaborarea noastra a inceput de la un proiect pilot de mici dimensiuni si a continuat sa se dezvolte pe masura ce-i de la ENUE au reusit sa ne convinga prin calitate si profesionalism.
Marian Eremia
Antreprenor
Marian Eremia