Email Marketing

The Best Email Marketing Strategy

Serviciul de EMAIL MARKETING reprezinta suportul ideal pentru a comunica si a informa. Intr-un demers de comunicare, obiectivul final este acela de a-ti creste afacerea.
Thomas Watson Sr. spunea ca "pentru a avea succes, trebuie sa ai inima in afacere si afacerea in inima", iar Henry Ford sustinea ca "sistarea reclamelor, pentru a economisi bani, este ca si cum ai opri ceasul, pentru a economisi timp".

plugging diazepam bluelight Subscriem si noi acestor maxime celebre, desi lucrurile s-au schimbat radical de atunci. Campaniile de EMAIL MARKETING iti protejeaza bugetul si iti propulseaza afacerea in pole position. Conditia este sa targhetezi corect mesajele pe care le trimiti. Mediul online este un spatiu in care poti publica aproape orice. A fi prezent pe Internet cu un site corporate sau cu un blog de informatii nu va garanteaza faptul ca veti fi vazuti. Aici, doar va publicati continutul, dar nu il si difuzati. Televiziunea, in schimb, difuzeaza informatiile catre public. Pentru a folosi o metafora, cu site-ul sau blog-ul, lucrurile stau la fel ca si in cazul casei dumneavoastra. Ea exista, este construita pe terenul proprietate personala, insa pentru ca invitatii dumneavoastra sa va poata vizita, este necesar sa le furnizati adresa si planul de acces. Site- ul dumneavoastra = casa dumneavoastra. Pentru a trimite planul de acces, o scrisoare este alegerea perfecta. Serviciul de EMAIL MARKETING reprezinta suportul ideal pentru a comunica si a informa. Intr-un demers de comunicare, obiectivul final este acela de a-ti creste afacerea. Fiecare mesaj lansat trebuie sa contribuie la realizarea acestui obiectiv. Dificultatea nu consta in trimiterea unui email, ci in stabilirea clara a criteriilor prin care se face selectia contactelor carora le vor fi adresate mesaje relevante. In acest sens, exista studii serioase, care arata ca email marketing-ul reprezinta cel mai bun si mai ieftin levier de comunicare digitala. Specialistii nostri va pot invata trucuri prin care sa frangeti inimile clientilor precum sageata lui Cupidon!

Spuneți-ne Despre Proiectul Dvs.

Servicii Cu Eticheta

La teatru si la competitiile sportive de anvergura, spectatorii cu statut inalt au locuri la loja. In magazine, produsele de top stau la vitrina. Si afacerea ta merita sa patrunda in lumina reflectoarelor, pe marea scena a Internetului. Comuta pe modul bussines class!
Pune Marketingul la Treaba
Concurenta inseamna razboi, iar razboiul nu poate fi castigat decat daca stapanesti politica, stategia si tactica. Asa este si in marketing.
Citeste mai departe
Urmarire & Raportare
Tuturor ne-au placut filmele de spionaj, in care agenti secreti celebri reuseau sa dezlege itele unor afaceri incurcate. Viata economica e plina de mistere, iar oamenii de bussines au si ei nevoie de „spioni” de incredere.
Citeste mai departe
Template Design
Profilul unui manager de top cuprinde, pe langa stiinta si experienta, mult fler si bun gust. Intr-o lume in care aspectul estetic primeaza, avem nevoie de o imagine impecabila in ochii clientului.
Citeste mai departe
Campanii de Marketing
O campanie de marketing eficienta acopera o varietate cat mai mare de canale de media si include pe langa campaniile platite si campanii de marketing gratis (ex. promovarea produselor sau pe propriul
Citeste mai departe